Oznamy - 3. neděle adventní - Gaudete

12.12.2021 16:28

 

12. 12. 2021

3. neděle adventní „Gaudete“ – radostná

Z liturgického kalendáře:

Pondělí - Památka sv. Lucie, panny a mučednice.

Úterý - Památka sv. Jana od Kříže, kněze a učitele církve.

 

  1. Dnešní setkání v rámci projektu Amoris Laetitia v Horní Lhotě nebude z důvodu epidemiologické situace.
  2. Zítra v pondělí 13. prosince bude mše svatá ráno v 7:00 hod. Odpoledne v 16 hod. jste srdečné zvaní na fatimskou pobožnost v Brumově.
  3. Srdečné zveme na rorátní mše sv. v každé úterý v 6:30 hod. a v sobotu v 7:00 hod.
  4. Adventní aktivita – Péče o vztahy. Každou adventní neděli si můžete vzít v kostele kartu, ve které je na každý den v týdnu rozepsán úkol. K dispozici je zvlášť verze pro děti karta žlutá a pro dospělé karta modrá. Po splnění úkolu můžete každou neděli po mši svaté na provázek mezi dvěma postavami u oltáře připevnit nachystané srdíčko. Úkoly můžete si vyzvednout na stolíku za lavicemi nebo si můžete stáhnout z výše uvedených odkazů.
  5.  Svátost smíření před Vánocemi bude v našem kostele v pondělí 20. prosince od 10:00 do 12:00 hod a od 13:30 do 16:30 hod.
  1. Máme ještě několik volných úmyslů mší svatých. Zapsat je můžete v zákristii.
  2. V zákristii je možnost zakoupit vánoční oplatky v ceně 10,-Kč za jedno balení a také kalendáře na příští rok, cena 70 Kč.
  3. Děkujeme členům živého růžence z Nedašova za dar tři a půl tisíce Kč na nové ubrusy do kostela a tisíc Kč na elektřinu.
  4. Pán Bůh zaplať panu Josefu Fojtíkovi z Nedšovy Lhoty, který žije v Ostravě, za dar na kostel ve výši dvacet tisíc Kč. a Bohu známé osobě za dar na kostel ve výši tisíc Kč.
  5. Děkujeme za úklid kostela 4. skupina z Návojné, příští sobotu bude uklízet skupina z Nedašove Lhoty.
  6. Centrum pro rodinu Valašské Klobouky nabízí k prodeji nástěnné rodinné kalendáře na podporu projektu Amoris Laetitia. V zákristii jsou k dispozici dvě velikosti, malý kalendář cena 200 Kč a veliký 250 Kč.