Oznamy - 24. neděle v mezidobí

12.09.2021 19:53

 

                    24. neděle v mezidobí                           12. 9. 2021

 

Z liturgického kalendáře: v pondělí Památka sv. Jana Zlatoústého, biskupa a učitele církve; v úterý Svátek Povýšení svatého Kříže;  ve středu Památka Pany Marie Bolestné; ve čtvrtek Památka sv. Ludmily, mučednice.

 

  1. V pondělí bude sloužena mše svatá ráno v 7:00 hod. Odpoledne jste srdečně zváni na Fatimskou pobožnost do Brumova, začátek v 16:00 hod.
  2. Zveme nové zpěváčky do naší dětské scholy. Přijď příští neděli před devátou mší svatou na 8.00 hodin do klubovny. Naučíme tě nové písničky, zahrajeme si hry a zažijeme plno legrace.
  3. Oznámené chvály 18. září se budou konat v jiném termínu, který bude upřesněn.
  4. Pán Bůh zaplať všem, kteří minulou neděli přispěli ve sbírce na potřeby farnosti.
  5. Děkujeme za úklid páté skupině z Nedašova, příští sobotu bude uklízet čtvrtá skupina z Návojné.
  6. O rodině – nejen pro rodiny …aneb co čekat od Amoris Laetitia? Rádi bychom vás pozvali na 10-ti měsíční cestu s projektem Amoris Laetitia. Vždy v jedné farnosti děkanátu Valašské Klobouky bude od září do června probíhat v neděli setkání pro všechny, pro které je rodina důležitou hodnotou a chtějí ji podporovat. Setkání v jednotlivých farnostech se budou lišit svými tématy, proto je možné na setkání přijít každý měsíc, i do jiné farnosti. Můžete se těšit na krátké slovo k tématům z rodinného života, svědectví manželů, modlitbu, krásnou doprovodnou hudbu i na podněty, se kterými můžete dále pracovat. Nebojte se přijít a popřemýšlet nad krásou rodiny - začínáme ve Štítné v kostele v neděli 19. 9. v 16:00. Pak budeme pokračovat v naší farnosti v neděli 24. října. Termíny dalších setkání budeme uveřejňovat postupně. Akci pořádá Centrum pro rodinu Valašské Klobouky.